Den nye studiehverdagen

For å kunne minske smitte av den globale pandemien er naturlig tiltak og holde avstand og omgås med så få mennesker som mulig. Dette har naturligvis resultert i en veldig annerledes studiehverdag. Før en startet på høyskolen Kristiania gledet en seg like mye til det sosiale som det faglige, dette satte korona stopperen for, ved at forelesninger ble holdt digitalt og skolen i perioder var steng for fysisk oppmøte. Som student har en ingen andre muligheter enn å følge retningslinjene å satse på en kort nedstigning. På den andre siden er en blitt nødt til å tilpasse seg og være selvstendig til tross for en naturlig dypp i motivasjon, som et resultat av hjemmekontor over lengere perioder

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *