finn en av Norges ledene plattformer

Det er en rekke ulike plattform med forskjellige funksjoner og formål.  I dette blogg innlegge har jeg rettet meg inn mot det norske markedet og plattformen finn.no. finn er en av de ledene norske plattformene. Finn er en plattform som legger opp til kjøp og salg innenfor en rekke forskjellige kategorier.

Hva er en Platform

Platform kan defineres som digitale systemer som skreddersys etter kunders behov og ønsker. Det er tusenvis av forskjellige Plattformer og kommer stadig flere. Eksempler på verdens dominerende plattformer er netflix, Amazon og youtube. Digitale plattformer er et ganske nytt fenomen. Dette var et marked som åpnet seg som et resulat av utviklingen av smarttelefoner. Disse plattformene er lett tilgjengelige og skreddersys for å vise innhold som er interessant for deg.    

Finn

Finn er en av de mest brukte plattformene i Norge. Dette er en Platform som åpner opp for muligheter til salg og kjøp innenfor en rekke forskjellige kategorier. Priselastiteten er også høy og du kan finne produkter og kvalitet som passer ditt budsjett. Betingelsene for å skape konto er 18 års aldergrense, er dette tilfelle er det ikke være enn å opprette en bruker og lete opp dine behov o ønsker. Plattformen er vell organisert og enkelt å benytte seg av. Målgruppen til finn er ikke noe spesifikt, uavhenig av alder, kjønn osv.

Transaksjonskostander

Dette er kostnadene mellom kjøper og selger. Det er en rekke forskjellige transaksjonskostnader. Kostnadene om kvaliteten gjenspeiler lovnader gitt av selger og ytterligere vedvarende avtalen.  Kostander er det langs hele kjøps/salgs prosessen. Informasjonskostnader, søkekostnader, forhandlingskostnader.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *