beslutningsprosessen knyttet til kjøp av sko

Beslutningsreise

Dette blogginlegge reflekterer rundt en nylig beslutningsreise som resulterte i et kjøp. Dersom en føler et behov eller har et sterkt ønske om et produkt kan dette være med på å trigge en beslutningsreise som resulterer i et kjøp. Beslutningsreisen tar for seg flere steg i en kjøpsprosess og en etter kjøpsprosess. Alt fra innformasjonsøk til vurdering av produkt.

Min beslutningsreise.

En av mine fremste lidenskaper i livet er trening. Mer spesifikt har treningen de siste årene rettet seg mer og mer mot crossfit. Dette har skapt behov for min egendel knyttet til kvalitet av utstyr. Sko er ekstremt viktig, helst vil en ha sko som kombinerer egenskapene til vektløfter sko men samtidig er funksjonelle da det kommer til bevegelighet. En rekke forskjellige varemerker tilbyr sko som oppgyller disse kravene, blant annet nike, reebook og levity. Jeg prioriterer kvalitet fremfor pris siden jeg ved tidligere tilfeller har valgt det som er mest økonomisk gunstig men skoene er da allerede oppbrukt etter et par måneder. Derfor har jeg lagt inn en del tid i å lese meg opp på kvaliteter og materieller brukt av de forskjellige mer anerkjente merkene.

Evaluering.

Nike metcon 7 oppfylte alle kriteriene jeg hadde til sko. Skoene er også en favoritt hos utøvere innenfor crossfit, dette ga skoene en viss autoritet som skillet dem fra konkurrentene. Videre er det også en rekke forskjellige design som gir en muligheten til å finne typen som en selv liker best. skoene er i det øvrige prissjiktet men kvaliteten og funksjonene skoene innehar rettferdig gjør prisen. Valget falt derfor på nike metcon 7

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *