H&Ms bærekraftige tiltak

Dette blogginnlegget dykker enda dypere in i problematikken i forrige ukes blogginnlegg. En hver bedrift som er ute etter å kapre så store markedsandeler som overhode mulig, er det særdeles viktig at de tar stilling til samfunnets krav og problematikk. På dags agendaen står bærekraft. For H&M vil resirkulering og miljøvennlig produksjon være vesentlig. En rekke av tiltakene som er blitt gjort har vi gått igjennom i tidligere blogginnlegg. Blant annet medlemspoeng for å ha medbrakt pose. Muligheten til å resirkulere uønskede klær, og bruk av gjenbruk for å skape ny mote, dette konseptet kalles loop. Bottel2fashion er et annet konsept hvor de bruker plast for å lage mote for barn. Dette realiseres ved å benytte seg av plast. Dette viser hvordan interessentene til H&M møter forbrukeren og samfunnet og tar grep som er med på å redde planeten vår. disse tiltakene er utviklet ved hjelp av FNs bærekrafts mål, ansvarlig forbruk og produksjon

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *